Vintage 70s Brown Plaid Check Jacket | Women’s | Ample Togs California | Macy’s | Size 42 | NWT | B

0

Vintage 70s Brown Plaid Check Jacket | Women’s | Ample Togs California | Macy’s | Size 42 | NWT | B – EtsyUK

Vintage 70s Brown Plaid Check Jacket | Women’s | Ample Togs California | Macy’s | Size 42 | NWT | B

Geweldig preppy geruit jasje met een beetje stijlvol details.Lang bruinbruine ruiten op witte achtergrond, knoopsluiting aan de voorkant, vijf bruine plastic knopen, puntige kraag, zakken lange mouwen met omgeslagen manchetten, zijsplitten, ongevoerd. Nieuw met tags, hoewel tags werden verwijderd om kledingstukken wit te wassen en vervolgens opnieuw werden gesponnen. Label ~ Ruime Togs California, machinewas en droog Hanglabels ~ Wear Gedateerde vezels door Monsanto Fabric ~ 100% polyester Maat ~ 42 Meting over voorkant genomen terwijl plat en vervolgens verdubbeld waar nodig, houd rekening met


Geweldig preppy geruit jasje met een beetje stijlvol details.Lang bruinbruine ruiten op witte achtergrond, knoopsluiting aan de voorkant, vijf bruine plastic knopen, puntige kraag, zakken lange mouwen met omgeslagen manchetten, zijsplitten, ongevoerd. Nieuw met tags, hoewel tags werden verwijderd om kledingstukken wit te wassen en vervolgens opnieuw werden gesponnen. Label ~ Ruime Togs California, machinewas en droog Hanglabels ~ Wear Gedateerde vezels door Monsanto Fabric ~ 100% polyester Maat ~ 42 Meting over voorkant genomen terwijl plat en vervolgens verdubbeld waar nodig, houd rekening met

Leave A Reply

Your email address will not be published.